Понеделник
Вторник
Сряда
Четвъртък
Петък
Събота
Неделя
Колкото повече забравяш онова, което ти тежи,толкова повече си припомняш лекотата на истинското си аз.
Нашата мисия е да ти осигурим място за забравяне.
Тук, на високия хълм над село Главан, няма да подушиш нещо градско.Защото ароматите идват от билките в градината, зреещото вино и горите на Сакар.Няма да чуеш нито един клаксон.Тук, горе, звукът принадлежи на лястовиците, пчелите и щурците. Няма да се наредиш на нито една опашка.Тук, горе, опашките принадлежат на свободните същества в горите наоколои падащите нощем звезди.
Няма да срещнеш изнервени хора. Защото тук, над нещата, вирее не стресът, а спокойното, щастливо съзерцание. Защото тук, горе, човек е свободен да се върне в естественото си състояние.
Гордеем се с начина, по който правим вино. С всяко зрънце грозде, отгледано в собствените ни масиви с обща площ от 150 декара. С всеки от различните сортове, за които се грижим, като за любими деца. С всяка длан, която нежно е подбрала най-доброто, и безкомпромисно е отхвърлила неподходящото.
Гордеем се с финия баланс между древния местен тероар и най-съвременните енологични практики. С формата, етикета, посланието и вкуса на всяка бутилка от двете ни серии вина, носещи имената DOGMA и Zaara Estate и създадени под вещата грижа на именития италиански енолог Giovanni Colugnati.
Dogma Black Sea Aged е първото българско вино, отлежало на дъното на Черно море. Резултатът е, освен ускоряването на процеса на стареене, и повишаване на свежестта, заобляне, удължаване на послевкуса и хармонизиране на органолептичните елементи. Освен с вкусовите си качества, това необикновено вино впечатлява и с бутилката си, в която финалните щрихи по дизайна се дело на самото море.
Тук, горе, няма изкуствени усмивки и пластмасови зеленчуци. Има гурме, но приготвено като у дома. С био продукти, но не от супера, а отгледани от съвсем автентични баби в близките села. С билки от собствената градина на Zaara Estate.
Има вино, чийто вкус не се забравя, независимо колко чаши си изпил
Има изумителен главен готвач с вечна усмивка, която превръща храната в симфония. И роял, който я допълва. И атмосфера, толкова хармонична, че гостите се връщат често в този ресторант. Понякога насън.